Kokoukset ja ryhmät

Tiesitkö että saat Kalajoki Keskusvaraamolta varattua keskitetysti kokous- ja virkistyspäivät sekä erilaiset juhlatilaisuudet? Palvelemme yhden luukun periaatteella. Anna meidän auttaa järjestelyissä ja suunnittelussa ja sinä säästät samalla aikaa ja rahaa. Paketoimme tarvittavat palvelut toimivaksi kokonaisuudeksi majoituksineen, ohjelmapalveluineen sekä tarjoiluineen.

 

– kokoukset, tiimipalaverit
– virkistyspäivät
– tapahtumat
– pikkujoulut
– polttarit
– syntymäpäivät

 

Huolehdimme tapahtumaasi toimivat yksityiskohdat, tasokkaat majoituspalvelut, kokousvälineet, tarjoilut, nykyaikaiset kokous- ja juhlatilat aktiviteetteineen sekä autamme tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa. Hiekkasärkkien runsas palvelutarjonta ja laaja vuodekapasiteetti tarjoavat hyvät puitteet juhlien, tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen ympäri vuoden.

KOKOUSPALVELUT KAUTTAMME
– kokousvälinepaketti loma-asuntoon (sis. valkokangas, videotykki ja fläp-taulu + tussit)
– kokoustilat hotelleissa tai tehdään kokous kätevästi isompiin loma-asuntoihin
– buffet-aamiainen tai catering-aamiainen
– kokouskahvitukset
– buffet-lounas tai catering-lounas
– kokousvirvokkeet ja- hedelmät
– ryhmäillalliset
– iltapalacatering
– liitä kokouspäivään virkistävät ohjelmapalvelut ja aktiviteetit

 

Valitse jokin valmiista paketeista tai räätälöidään ryhmällesi sopiva kokonaisuus. Voit valita majoitusta hotellista, lähekkäin sijaitsevista huoneistoista tai loma-asunnoista. Pystymme majoittamaan kerralla isojakin ryhmiä. Kysy tarjousta myös palaverista tilavassa loma-asunnossa, jossa voitte jatkaa porukalla illanviettoa saunoen ja rentoutuen. Ota yhteyttä niin ideoidaan yhdessä onnistunut tilaisuus!

 

Kysy tarjous: laura.kujala@old.kalajokikeskusvaraamo.fi / 08-466 691

 

Kalajoki Keskusvaraamolla on käytössään kilpailu-ja kuluttajaviraston myöntämät matkanjärjestäjäoikeudet. Paketoimme ryhmällesi räätälöityjä matkoja kotimaassa.