Tapahtumat

Kalajoki on tapahtumia täynnä ympäri vuoden. Uusi vuosi vaihtuu perinteisellä ilotulituksella ja uuden vuoden vastaanotolla alueen ravintoloissa. Hiihtolomien, pääsiäisen, vapun, syys- ja joululomien aikaan on tarjolla paljon tekemistä lapsiperheille sekä menot ja menut ravintoloissa.

 

Kesäkausi startataan käyntiin perinteisesti kesäkuun toisena viikonloppuna useamman oheistapahtuman ja kesäisten aktiviteettien myötä. Suomen suurin Beachfutisturnaus pelataan Kalajoen hiekoilla viikko ennen juhannusta. Legendaarinen Kalajoen Juhannus juhlitaan huippuesiintyjien parissa.

Bimmerparty-tapahtuma kokoaa tuhansia BMW-autoharrastajia vuosittain Kalajoen lentokentälle. Heinäkuussa pidettävä kansainvälinen koiranäyttely kokoaa koiraystävät Kalajoelle.

Lentokentällä järjestetään useita pienempiä autoilutapahtumia mm. erilaisten kiihdytyskisojen ja kokoontumisajojen merkeissä. Kalajoen kesäkausi huipentuu venetsialaisviikonloppuna massiiviseen rannan leveydeltä ammuttavaan ilotulitukseen ja tapahtumiin läpi viikonlopun.

 

Koko joukko vaihtuvia pienempiä tapahtumia mm. ratsastuksen, golfin, hiekkapesiksen, surffauksen, kesäteatterin, seikkailupuiston, irkkufestareiden ja huippuesiintyjäiltojen merkeissä ovat vauhdittamassa Kalajoen rikasta tapahtumakesää ja syksyä. Keskustan ja lähialueiden markkinoita ja ruokatoreja, messuja ja kauppatapahtumia unohtamatta!

 

Kurkkaa tästä Kalajoen TAPAHTUMAT

Kurkkaa tästä huippuesiintyjäillat

 

Kokous Kalajoella

Tervetuloa Kalajoelle viettämään aktiivinen kokous- tai tyky-päivä!

Julkaissut Visit Kalajoki Torstaina 1. maaliskuuta 2018

 

Suurtapahtumat

Kalajoen Hiekkasärkät ovat upea miljöö erilaisten yleisötapahtumien järjestämiseen. Matkailualueen monipuoliset palvelut tarjoavat ohjelmaideoita ja tukitoimintoja kaikenlaisiin tapahtumiin. Kävijöitä palvelevat lukuisat rennot ravintolat ja tilaa ohjelmalle on sekä sinisen taivaan alla että säältä suojassa.

 

Kolme hotellia, monipuolinen ravintola tarjonta, satoja loma-asuntoja ja huoneistoja, Suomen suurin ja suosituin leirintäalue, kylpylä, keilahalli, vesipuisto, kuntoilu-ja liikuntakeskus, golfkeskus, meriluontokeskus, kuntoilu- ja liikuntakeskus, ostoskylä, Day spa, ravirata, lentokenttä, areena, seikkailupuisto, surfcenter, Superpark, kesäteatteri, kymmeniä kilometrejä retkeilyreittejä ja kuntopolkuja. Kalajoella kaikki on mahdollista!

 

Jos suunnittelet yleisötapahtumaa tai harrastetapahtumaa, autamme sinua keskitetysti kaikissa tapahtumatuottamiseen liittyvissä käytännön järjestelyissä: tila-, majoitus- ja ruokailuvarauksissa sekä monipuolisen ohjelman suunnittelussa. Kalajoki Keskusvaraamon kautta voit varata esim. Kalajoen lentokenttää tapahtumiin ja kokoontumisiin.

 

Kalajoki Keskusvaraamo toimi yhdessä Hiekkasärkkien alueen yrittäjien kanssa valtakunnallisten OP-Pohjolan Kesäpäivien 2016 tapahtumanjärjestäjänä sekä päämajoittajana. Kaksipäiväinen tapahtuma kokosi Hiekkasärkille 1500 OP-varvasparia viettämään viikonloppua. SLEY:n Evankeliumijuhla pidettiin Kalajoen lentokenttäalueella kesäkuussa 2018. Tapahtumaviikonloppu keräsi kaiken kaikkiaan n.10 000 kävijää.

Suomen Lions-liiton vuosikokous järjestettiin Kalajoella kesäkuussa 2019. Kokoustajia tapahtumassa oli kaikkiaan 1300. Lisäksi Kalajoki Keskusvaraamo oli mukana Nuorkauppakamarin kansallisen #nofilter-vuosikokouksen majoitusjärjestelyissä huhtikuussa 2019.