Palvelut

Kalajoki Keskusvaraamon kautta saat varattua alueen majoitus- sekä oheispalvelut yhdestä osoitteesta. Voit paketoida haluamasi palvelut majoitusvarauksesi yhteyteen.

 

Räätälöi oma lomasi Kalajoella täältä.

Voit valita majoitusta alueen hotelleista, huoneistoista, loma-asunnoista tai mökeistä. Majoitusta löytyy hulppeasta luksuksesta aina rentoon ja leppoisaan mökkimajoitukseen.

 

Haluatko rannan tuntumaan, kauniiseen mäntymetsään lenkkipolkujen viereen, hiekkadyynien äärelle, lähelle ravintoloita, kylpylää tai golfkentän kupeeseen vai ihan omaan rauhaan? Valikoimasta löytyy jokaisen toiveita ja tarpeita vastaava majoituskohde.

 

Välitämme majoitusta aina yhden yön  yöpymisistä pidempiaikaiseen oleskeluun. Tutustu kohteisiimme täältä. Vuokraamme kalustettuja kohteitamme myös viikko- tai kuukausivuokrauksella.

 

Majoitusvarauksen yhteyteen voit liittää mm. aamiaiset, liinavaatteiden vuokrauksen, siivouksen, lippuja mm. Seikkailupuisto Pakkaan, Jukuparkiin, Kesäteatteriin, Merisärkälle, kylpylään ja golfkentälle. Kaikki Safaritalon aktiviteetit saat varattua kauttamme.

 

Ryhmille tarjoamme räätälöidysti ruokailut alueen ravintoloihin, iltamenot sekä aktiviteettivaraukset. Vuokraamme koko alueen kokoustiloja ja myös loma-asunnoille on saatavilla kokousvälinesetti.

 

Kalajoen lentokenttää voit varata kauttamme erilaisiin tapahtumiin. Myös Ticketmasterin liput toimistoltamme tapahtumiin ja konsertteihin ympäri vuoden!

 

K-P yrittaja logo
Keski-Pohjanmaan Yrittäjät- kortilla
-15% alennus majoituksista.