Aktiviteetit

Kalajoelta löydät laajan ja monipuolisen majoitusvalikoiman lisäksi paljon tekemistä ympäri vuoden.
Kalajoen upea meriluonto, hiekkaranta ja sen monipuoliset aktiviteetit tarjoavat mahdollisuudet moneen tekemiseen koko perheelle.

 

Hiekkaleikit kesällä perheen pienille ja isoille, talvella huikeat pulkkamäet rannan dyyneillä, vesipuiston huimat mäet, kylpylän riemut ja hemmotteluhoidot. Keilaa, frisbeegolfaa, suppaile, joogaa, aja kartinkia, lähde mönkijä- tai fatbikesafarille. Hiekkapohjainen 18-reikäinen golfkenttä palvelee lomailijoita aikaisesta keväästä aina myöhäiseen syksyyn.

Seikkailupuisto tarjoaa huimat liu´ut ja kiipeilyt mäntyjen korkeudessa. Tutustu alueeseen ja meriluontoon patikoiden, sauvakävellen tai vuokraamalla polkupyörä. Purjehdi saaristoon tai Maakallaan nauttimaan juuri savustettuja siikoja. Rannan useat baarit ja ravintolat palvelevat matkaajia pikkutunneille saakka aftersun-bileiden merkeissä. Kalajoki Keskusvaraamo myy majoituksen oheen aktiviteetit, ruokailut, kuljetukset, liput ja vuokravälineet.

 

Löydät alueelta kymmeniä kilometrejä ulkoilu-ja retkeilyreitistöjä, lankkupolut, hiekkaharjut ja vihreät mäntymetsät. Reittien varrella olevat laavut ja kodat ovat retkeilijöiden vapaassa käytössä. Retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneiden kannattaa kurkata lisätietoa Kalajoen kaupungin retkeily- ja liikunta sivustolta ja Metsähallituksen ylläpitämältä sivustolta.

 

Järjestämme monipuoliset ohjatut retket, safarit ja oheisaktiviteetit niin perheille kuin suuremmille ryhmille majoituksien yhteyteen. Tutustu lisää alueen aktiviteetteihin Visit Kalajoen matkailusivustolta!